'Bir Spor Spikerinin Biriktirdikleri' Sergileniyor

Spor Spikeri Emre Tilev’in meslek hayatı boyunca biriktirdikleri, Maltepe Park AVM’de sergileniyor. Serginin açılışına spor yorumcusu İlker Yasin, Galatasaraylı eski futbolcular Ergün Penbe ve Evren Turhan ile çok sayıda konuk katıldı.

Sergide uzun meslek hayatı boyunca biriktirdiği birçok metaryalin bulunduğunu söyleyen Emre Tilev, "Uzun yıllardır biriktirdiklerim var bu sergide. Önce evde durdu sonra hanım ’bunlar burada durmaz’ dedi gönderdi. Sonra yazlıkta durdu fakat orda da annem geri gönderdi. Böyle olunca da sistem bir anlamda bunları dışladı. Sonra amfora grup ile tanıştım. Amfora grup bu sistemi içine aldı ve bir şey yaratabileceklerini söyledi.

Fikir onlarla benim karışımım bir fikir oldu. Sonunda da gördüğünüz bu manzara oluştu" dedi.



SERGİNİN GERÇEK İSMİ ’O AN’

Taraftarları ve sporseverleri nostaljik anların beklediğini dile getiren Tilev, "Sergiye gelenleri ister Galatasaraylı ister Fenerbahçeli ister Beşiktaşlı olsun çok nostaljik anlar bekliyor. Zaman bir momenttir, akışkandır ve zamanı tutamazsınız. Zamanı tutamadığımız bu süreçte biz bu sergiyle zamanı tutmayı sağlıyoruz. Diyoruz ki gelenlere Neuchatel Xamax maçı hatırlar mısın? Hemen bu sergiyle gidiyoruz oraya. Ergün’ü görüyor Popescu’yu görüyor UEFA şampiyonluğunu hatırlıyor. Bobo’yu görüyor bizim anlattığımız ’Çok Babasın Bobo’ anını hatırlıyor. Burada herkesin hatırlayacağı bir şeyler var. Biz sergiye spor spikerinin biriktirdikleri dedik ama aslında bu serginin gerçek ismi ’O An’ sergisi. Biz ’o an’a götürüyoruz insanları" ifadelerini kullandı.

SERGİ 10 TEMMUZ’A KADAR AÇIK

10 Temmuz’a kadar açık olacak serginin sadece İstanbul’la sınırlı kalmayıp tüm Türkiye’yi dolaşacağını söyleyen Spor Spikeri Emre Tilev, sergide bulunanların elindeki materyallerin sadece yüzde 30’unu oluşturduğunu ve elindekilerle dört tane daha sergi yapabileceğini söyledi.



Kaynak: İHA