Sivas Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Sivas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, final müsabakası ile sona erdi.

Toplam 18 birimin katıldığı turnuvada final İtfaiye Müdürlüğü ile Park Bahçe Müdürlüğü tarafından oynandı. Normal süresi 2-2 biten müsabakanın kazananı seri penaltı vuruşlarıyla belirlendi. İtfaiye Müdürlüğü’nün şampiyon olduğu turnuvanın final müsabakasını Belediye Başkanı Sami Aydın ve başkan yardımcıları da takip etti.

Müsabaka sonrasında turnuvanın centilmen takımı Zabıta Müdürlüğü olurken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ikinci, Proje İnşaat Müdürlüğü üçüncü oldu. Müsabakalarda dereceye girenler ödüllerini Başkan Yardımcısı Kazım Özgan, Mahir Kuzucu ve Başkan Vekili Erdal Karaca’dan alırken şampiyon takıma ödülünü Belediye Başkanı Sami Aydın verdi.

Başkan Aydın, "Turnuvaya katılan bütün birimlerimizi kutluyoruz. Her yıl düzenlenen turnuvanın amacı birimler arasında sosyal bir etkinlik gerçekleştirerek kaynaşmayı sağlamaktır. Turnuvada şampiyon olan takımımızı kutluyor, yenilen takımımızı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyoruz." dedi.

Kaynak: İHA