Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorluspor 1947 Kulübü'nün transfer çalışmaları sürüyor.

Kulüp Transfer Komitesi Başkanı Oktay Çolpan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını sürdürerek, adından sıkça söz ettiren sporcuları renklerine kattıklarını söyledi.

Son günlerde 4 transfer gerçekleştirdiklerini ifade eden Çolpan, her gün yeni bir oyuncuyu kadrolarına kazandırdıklarını belirtti.

Çolpan, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olabilmek için güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerini dile getirerek ''Transfer çalışmalarımız hızla sürüyor. Geçtiğimiz sezon BAL liginde gol kralı olan Güven Güneri'yi transfer ettik ve renklerimize dahil ettik.'' dedi.

2'nci ve 3'ncü liglerde futbol oynayan, U19, U18, U17 milli takım formalarını giyen futbolcular ile anlaştıklarını söyleyen Çolpan, Çorluspor 1947'nin gelecek sezon sahalarda fırtına gibi eseceğini belirtti.

- Ergene'de düğün salonlarına bakım ve onarım yapılıyor

Ergene Belediyesi, ilçedeki bütün düğün salonlarını bakım ve onarıma aldı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki düğün salonlarını genel bakıma aldıklarını söyledi.

Düğün salonlarındaki çalışmalar kapsamında tamir, bakım ve onarım çalışmalarının ekipleri tarafından yapıldığını belirten Yüksel, 'İlçe genelinde bulunan düğün salonlarımızı düğün sezonunun açılmasının hemen arifesinde genel bir bakıma aldık. Salonlarımızda incelemelerde bulunan ekiplerimiz tamir ve onarım çalışmaları da yapıyor'' dedi.

- Çorlu'da bayram hazırlıkları başladı

Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından yaklaşan ramazan bayramı öncesi bir takım hazırlık çalışmaları yapmaya başladı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramına sayılı günlerin kaldığını ve ilçe genelinde bir takım hazırlık çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Özellikle ana arterlerde temizlik ve bakım çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen Baysan, ''İlçemizde yaklaşan ramazan bayramı öncesi bir takım çalışmalara başladık. Bunlar arasından temizlik ve düzenleme çalışmaları bulunuyor. Omurtak Caddesi, Arslan Sokak, Bulvar yolu ve Bülent Ecevit Bulvarı gibi yollarda ekiplerimiz bayram temizliği yapmaya başladı.'' dedi.

Kaynak: AA