Gümüşhanespor, Tarık Daşgün İle Anlaştı

Teknik Direktör Daşgün: ' Tüm ekibimle, şehirle, yönetimle tek vücut inşallah Gümüşhanespor'u bir üst lige çıkaracağız.'

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor, Teknik Direktör Tarık Daşgün ile anlaştı.

Kırmızı-beyazlılar, Fatih Akyel ile yolların ayrılmasının ardından geçen sezon Aydınspor 1923 Kulübü'nde görev yapan Tarık Daşgün ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Teknik Direktör Daşgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefinin Gümüşhanespor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu belirtti.

Gümüşhanespor’un hedefleri ve amaçları belli olan bir takım olduğunu dile getiren Daşgün, 'Gümüşhanespor, ikinci ligde takip ettiğim bir takımdı. Hedefleri ve amaçları belli olan bir takım olduğunu bildiğim için Gümüşhanespor’a geldim. Geçtiğimiz sezon final oynamış bir takım. Başkanın yönetimin bu takımı bir üst lige çıkarmak için ne kadar inançlı oldukları biliyorum. Benim de hedeflerim planlarım aynı. Bu hedef doğrultusunda çalışmalara başlayacağız.' dedi.

Daşgün, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade ederek, 'Tüm ekibimle, şehirle, yönetimle tek vücut inşallah Gümüşhanespor’u bir üst lige çıkaracağız. Bu hedef doğrultusunda şampiyonluk hedefiyle çalışmaya başladık. Bizi şampiyonluğa taşıyacak karakterde ve yetenekte oyuncularla yola çıkacağız. Herkese hayırlı olsun.' diye konuştu.

Kaynak: AA