Esenyurt'ta 3 Bin Kişilik İftarın Ardından Milli Heyecanı Yaşandı

Esenyurt’ta 3 bin kişiyle aynı iftar sofrasında buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, iftarın ardından milli maç heyecanını dev ekranda Esenyurtlu vatandaşlar ile birlikte yaşadı.

Esenyurt Belediyesi, her yıl Ramazan Ayı’nda geleneksel olarak yapılan “Vefa İftarı"nı bu yıl da 3 bin kişinin katılımıyla Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, iftara katılan vatandaşlara çorba ikramında bulundu. İftarın ardından Gaziler Parkı Ramazan Etkinlik Alanı’na kurulan dev ekranla Başkan Kadıoğlu ve Esenyurtlu vatandaşlar milli maç heyecanını birlikte yaşadı. Millilerin İspanya ile mücadelesi vatandaşlara heyecan dolu dakikalar yaşattı. Esenyurt Belediyesi Milli Takımı’n oynadığı tüm maçları kurduğu dev ekranlarda vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek.

“RAMAZANI BİRLİKTE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Esenyurt’ta her gün vatandaşlar ile iftar sofrasında buluştuğunu ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bugün farklı bir mekanda vatandaşlarımızla buluştuk. Benim adımı taşıyan bir spor kompleksi içinde katılım çok olacağı için burada yaptık. Hep beraber Ramazanı birlikte yaşamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

3 bin kişilik iftara katılan Ali Demirkurt, “Çok güzel bir organizasyon düzenlemişler. Sağ olsun belediye başkanımızın hizmetinden çok memnunuz” dedi.

Türkiye İspanya maçını dev ekranda izleyen Metin Çelik, “ Böyle bir organizasyon düzenlendiği için çok mutluyum. Herkes birlik beraberlik içinde maçı izliyoruz. İnşallah milli takımımız kazanır. Belediyemiz gerçekten güzel işler yapıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA