Spor Yaz Okulu Kayıtları 18 Haziran Cumartesi Günü Bitiyor

Odunpazarı Belediyesi çocukların yaz aylarını daha verimli geçirmesi ve tatil yaparken de kendilerini geliştirme şansı yakalamaları için yaz okulları açıyor.

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’na çocuklarını göndermek isteyen velilerin, 18 Haziran Cumartesi gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor. Sadece 2001 -2009 yılları arasında doğanların kayıt yaptırabileceği yaz okulunda, basketbol, futbol, voleybol, tekvando, aerobik ve badminton dallarında kursların açılması planlanıyor.

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okulları için başvuru adreslerinin ise; Ihlamurkent Mahallesi Koza Caddesi’nde bulunan Mehmet Terzi Spor Salonu, Mahallesi Kaplanlı Caddesi’nde bulunan Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü ve 2 Eylül Caddesi Merkez Binası karşısındaki Türk Telekom Binası’nda bulunan Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası olduğu bildirildi.

Öte yandan, Yaz Spor Okulları hakkında telefonla bilgi almak ya da başvuru yapmak isteyenlerin de 0 (222) 240 08 85 - 602’nolu numarayı arayarak bilgi edinebileceği ya da kayıt yaptırabileceği bildirildi.

Kaynak: İHA