Oliver Kahn'dan Ronaldo'ya eleştiri

Almanya'nın unutulmaz kalecilerinden Oliver Kahn, Real Madrid ve Portekiz milli takımının yıldızı Cristiano Ronaldo'ya, "Bu kadar egoist olma" dedi.

Almanya'nın unutulmaz kalecilerinden Oliver Kahn, EURO 2016'da Portekiz'in İzlanda ile 1-1 berabere kaldığı maçın öncesinde ZDF kanalında, Real Madrid ve Portekiz milli takımının yıldızı Cristiano Ronaldo için, 'Bu kadar başarıya ulaşmış bir futbolcu olarak Ronaldo'nun bu saatten sonra bu derece egoist olma hakkı yok' diye konuştu.

'KASLARINI GÖSTEREREK EGOSUNU TATMİN EDİYOR'

Fransa'da devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Alman ZDF televizyon kanalında yorumculuk yapan Bayern Münih ve Alman Milli Takımı'nın eski kalecisi Kahn, 'Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'in kupayı kazanmasını sağlayan golü attıktan sonra formasını çıkarıp, kaslarıyla gösteri yapması da bu egoizmin bir göstergesi. En azından takım arkadaşlarına da teşekkür edebilirdi. Ronaldo bunu yapmıyor' dedi.

Oliver Kahn'dan Ronaldo'ya eleştiri

TARAFTARLARI SIKIYOR

Oliver Kahn, 31 yaşına ulaşan Ronaldo'nun attığı gol sonrası aynı davranışları tekrarlamasının futbolseverleri de sıkar hale geldiğini kaydetti.