Şampiyonluk Kupası 'Kültür'Ün Oldu

Maltepe Belediyesi’nin müdürlükler arası düzenlediği futbol turnuvasının şampiyonu Kültür Müdürlüğü oldu.

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlendiği “Geleneksel Birimler arası Futbol Turnuvası” oynanan final maçıyla son buldu. Girne Mahallesi Halı Saha Spor Tesisleri’nde oynanan final maçında Zabıta Müdürlüğü ile karşılaşan Kültür Müdürlüğü, zorlu rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçerek şampiyon oldu. Final maçına Başkan Yardımcıları Canan Döner ve Ömer Ekşioğlu, Maltepe Zümrütevler Spor Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım, birim müdürleri, antrenörler ve dereceye giren takımlar katıldı.

Şampiyon olan Kültür Müdürlüğü’ne kupayı Başkan Yardımcısı Canan Döner verirken, turnuvaya katılıp dereceye girenlere madalyalarıyla beraber hediyeleri takdim edildi.

ŞAMPİYONLUK TURU

Turnuvada ikinci olan Zabıta Müdürlüğü kupasını Ömer Ekşioğlu’nun, üçüncü olan Kırsal Hizmetler ve Acil Yardım Müdürlüğü ise kupasını Spor Müdürü İbrahim Kösoğlu’nun elinden aldı. Maltepe Belediye Başkan yardımcısı Ömer Ekşioğlu ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Başkanımız Ali Kılıç’ın ‘Daima Sevgi Kazanacak’ sloganıyla, halkımıza birlikte hizmet ettiğimiz belediye personelimizin kaynaşması ve bir arada spor yapabilmesi amacıyla düzenlenen bu turnuvanın kazananları ve kaybedenlerini kutluyor, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür Müdürü Zeynep Hayman ve futbol takımı, şampiyonluk kupasını havaya kaldırarak saha çevresinde tur attılar.

Kaynak: İHA