Artık top oynayalım beyler..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Hırvatistan mağlubiyeti sonrasında futbolcularını yerden yere vurdu. EURO 2016'nın ilk maçında oyuncularının sergilediği futbol Terim'i çıldırtmaya yetti. Türkiye Futbol Direktörü "Reklamlar şarkılar bitti. Artık top oynayalım beyler. Beklentilerime cevap veremediniz" diyerek çıkıştı..

A Milli Takımımız'ın Hırvatistan önünde aldığı 1-0'lık yenilgi havamızın bir anda bozulmasına yol açtı. Karşılaşma sonrası başları önde soyunma odasına inen Ay-Yıldızlı oyuncularımız moral bozukluğu yaşarken Fatih Terim'den gelen eleştiriler moralleri daha da bozdu. Türkiye Futbol Direktörü futbolcularına çok kötü oynadıklarını hatırlatarak, "Reklamlar, şarkılar bitti. Artık top oynayalım beyler. Şampiyona başlamadan önce eğlenmenize ses çıkarmadım. Ancak beni Hırvatistan önünde mahcup ettiniz. 1-0 yenilmenize kızmadım. Futbolda her sonuç olabilir. Beni sinirlendiren oynadığınız kötü futbol oldu. Beklentilerime cevap veremediniz. Ne dediysem tam tersi oldu. Düş kırıklığı yaşıyorum" diye konuştu.

İSPANYA MAÇINDA KENDİNİZİ AFFETTİRİN

TEK tek baktığında her futbolcunun kendisi için bir değer olduğuna dikkat çeken Fatih Terim, "Hazırlık maçları dahil en kötü futbolunuzu oynadınız. Bu oyunla Hırvatistan'ı yenmeniz mümkün değildi. Şimdi bu maçı unutarak İspanya maçına odaklanacağız. Rakibimizin ismi sizi ürkütmesin. Çıkın ve kendinizi affettirin. Alacağımız bir galibiyet Hırvatistan yenilgisinin yaralarını ancak sarar" dedi.

RAKİPLERİ İZLEDİ
Hırvatistan karşısında alınan skordan çok oynanan futboldan memnun olmayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim futbolcularına maç sonrası fırça attı. Tecrübeli hoca dün oynanan İspanyaÇek Cumhuriyeti maçını takip etti.

FATİH TERİM MOTİVASYON USTASIDIR

BİR dönem G.Saray'da forma giyen Tomas Ujfalusi, Terim'in çok iyi bir motivasyon ustası olduğunu dile getirdi. Ujfalusi, "Türkiye'de de Arda ve Çalhanoğlu var" ifadesini kullandı...