Gaziantep'te Yaz Spor Okulları Başlıyor

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okullarının kayıtları başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yazılı açıklamasında, yaz aylarının spor yapmaya elverişli bir dönem olduğunu belirterek, gençleri spor yapmaya davet etti.

Her yıl çocukların ve gençlerin sporla tanışması ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla her yıl düzenlenen yaz okulu düzenlediklerini anımsatan Demir, bu yıl düzenlenecek yaz okullarında atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, dart, boks, jimnastik, güreş, halk oyunları, halter, hentbol, hokey, judo, karate, kickboks, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, bilek güreşi ve yüzme branşlarına kayıt yapılacağını kaydetti.

Yaz okullarında işitme, bedensel ve görme engellilere de eğitim verileceğini belirten Demir, 'Yaz Okulları’ndan artık ailelerde yararlanabilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan Ailemle Spor Yapıyorum Projesiyle aileler spor yapmanın keyfini çıkaracaklar. Ailelerin çocuklarıyla birlikte verimli vakit geçirmelerini ve spor yapma alışkanlığı kazanmasını sağlamayı hedefleyen projenin başvuruları da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılabilecek.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA