EURO 2016 öncesi İspanya'da skandal

Milli Takım'ın EURO 2016'daki rakibi İspanya skandalla çalkalanıyor.

İspanya'da ortalığı karıştıracak bir skandal ortaya çıktı!

İspanyol basınında yer alan habere göre bir porno film oyuncusu hakkında yapılan soruşturma neticesinde aralarında 3 yıldız futbolcunun da olduğu isimlerin yaşı küçük kızlarla birlikte olduğu görüntüler ortaya çıktı. Bu oyuncuların da Manchester United'lı De Gea, Athletic Bilbao'lu Muniain, Real Madrid'li Isco ve Bayern Münih'li Javi Martinez olduğu açıklandı.

İçişleri Bakanlığı'nın korumaya aldığı mağdur kızlardan birinin verdiği ifadeye göre 2012 yılında De Gea ve Muniain, 18 yaşından küçük bir kıza cinsel saldırıda bulundu ve bu anlar da görüntüye kaydedildi. Futbolculara yaşı küçük kızların Torbe tarafından yüksek para vaadi ile ayarlandığı iddia edildi. De Gea'nın Torbe'den kendisine sürekli kız ayarlamasını istediği de haberde yer alan detaylar arasında.

Öte yandan haberi ilk defa yayınlayan İspanyol El Diario'nu verdiği bilgiye göre De Gea ve Muniain haklarında suçlamaları kabul etti.

EURO 2016'da Türkiye ile karşılaşacak olan İspanya'nın kadrosunda bulunan De Gea'nın olayların ardından kadro dışı bırakıldığı iddia edildi!

İspanya İçişleri Bakanlığında yer alan o belgeler...

EURO 2016 öncesi İspanya'da skandal

EURO 2016 öncesi İspanya'da skandal