Gökhan Gönül ıslak imzaya kaldı

Gökhan Gönül transferinde temkinli davranan Beşiktaş yönetimi, resmi açıklamayı imza atılınca yapacak.

Gökhan Gönül ıslak imzaya kaldı
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Beşiktaş Gökhan Gönül için temkinli davranıyor.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitmesinden sonra oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile temasa geçen ve her konuda anlaşan siyah-beyazlılar, milli sağ bekin de 'tamam' diyerek ıslak imza atmasıyla resmi açıklamayı yapacak.

Ancak, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı geçmiş yıllarda olduğu gibi son dakikada yeni bir hamle yaparak oyunculara imza attırdığına ve gündem değiştirdiğine dikkat çeken yönetim, Gökhan Gönül'ün ıslak imzası olmadan bu transfere bitti gözüyle bakmıyor.

Transferlerde menajer imzalarının değil, oyuncunun kendi imzasının geçerli olduğunu belirten Beşiktaş yönetimi sadece; tecrübeli sağ bekin kendisinin imza atması halinde transferi kamuoyuna açıklayacak.

Bu konuda daha önce yaşanan Mehmet Topuz örneğini veren siyah-beyazlı yönetim, ''Menajer ile anlaştık ancak Gökhan Gönül'ün kendi imzası olmadan bu transfer bitti gözüyle bakmayız. Daha önce Aziz Yıldırım'ın bu tarz transferlerde nasıl bir yol izlediğini biliyoruz ve o yüzden oyuncunun ıslak imzası olmadan bu iş bitti demeyiz'' diyerek Gökhan Gönül transferine temkinli yaklaşmayı sürdürüyor.

İSMAİL VE TOLGA TAMAM, SERDAR KURTULUŞ SERBEST

İç transfer çalışmalarında da sona gelen Beşiktaş yönetimi, kaleci Tolga Zengin ve milli sol bek İsmail Köybaşı ile her konuda anlaşma sağladı. Tolga'nın bir yıl uzatma opsiyonunu devreye sokan Beşiktaş yönetimi, İsmail Köybaşı'nın da önerdikleri rakamı kabul etmesinin ardından iç transferi bitirdi. Geçtiğimiz sezon çok fazla şans bulamayan Serdar Kurtuluş ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Siyah-Beyazlı Yönetim Gökhan Gönül'ün transferi gerçekleşmemesi halinde sağ bek arayışları için Avrupa piyasasına yönelecek.

FRANCO, MİLOSEVİÇ VE ALEXİS İÇİN TAKIM ARANIYOR


Beşiktaş yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in yeni sezonda kesinlikle kadroda düşünmediği stoperlerden Pedro Franco ve Alexis'ten takım bulmalarını beklerken Miloseviç'e yeni bir şans verilmesi düşünülüyor.

Franco ve Alexis'e şu ana kadar bir çok teklifin geldiği ve tekliflerin değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.

Bu oyunculardan Pedro Franco'ya ülkesinden gelen tekliflerin haricinde ,Süper Lig'den de bir kaç takımın kiralamak istediği bildirildi. Miloseviç'e İsveç, İngiliz ve Alman takımlarının ilgisi sürerken 3 yıl daha sözleşmesi bulunan genç oyuncunun sezon başı kampına dahil edilmesi ve bir şans daha verilmesi düşünülüyor.

İspanyol stoper Alexis Delgado için de özellikle İspanya pazarından gelen tekliflerin değerlendirilme aşamasında olduğu bilgisine ulaşıldı.