Bilecikli Galatasaraylılar 'Yıldızların Altında' Gecesinde Buluştu

Bilecik’te yaşayan Galatasaraylılar, "Yıldızların Altında" gecesinde bir araya geldi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Bilecik Ultraslan UNİ Taraftar Grubu üyeleri öncülüğünde düzenlenen gece, Bilecik Gökkaya Park’ta gerçekleşti. Yıldızların Altında Gecesi’ne, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, Bilecik İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Yılmaz ve Osman Varolu, avukat Emin Yağcı ve çok sayıda taraftar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Galatasaray’ın Türkiye’ye ilkleri yaşattığını ve yapılamaz denilen şeyleri yaptığını belirtti.

Yağcı, "Hayat hep dümdüz gitmiyor, hem çıkışla da gitmiyor. Hayat içerisinde bazen inişler, bazen çıkışlar olacak ama Galatasaray her zaman en iyiyi yapmanın peşinde olan bir kulüp ve bir camia. Bu sene futboldaki bir performans eksikliğimizi yine bir ilki gerçekleştirerek basketbol takımımızla telafi ettik. Nerede ne şekilde olursak olalım. Hangi kulübü tutarsak tutalım. Biz burada Galatasaraylılar olarak birlikteyiz. Bu durum aramızdaki sevginin, hoşgörünün artmasına katkı sağlamak zorunda. Sarı kırmızı renklere aşkımız, onun başarıları için edilen duamız bir ayrıcalıktır. Böyle güzel gülen yüzlerle organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için kardeşlerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz yola çıktığımızda dediğimiz bir sözü bugün Galatasaray’ımız içinde diyelim hep birlikte daha iyiyi, daha güzele" dedi.

Bilecik Ultraslan UNİ Taraftar Grubu Başkanı Hakan Çumçum ise, seneler önce çıkılan bu yolda bu kadar büyük bir aile olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Çumçum, "Bizler ağabeylerimizden bu bayrağı aldık ve Galatasaray’ımıza yakışır şekilde kardeşlerimize teslim edeceğiz. Makamlar başarılar gelip geçicidir. Baki olan ve baki kalacak olan Galatasaray’dır. Unutmayalım ki Galatasaray sadece bir spor kulübü değil, 1481’den beri süregelen bir kültürün simgesidir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bilecik Ultraslan UNİ Grubu Kurucu Başkanı Samet Güler’e, mezuniyetleri dolayısıyla gruptan ayrılacak olan Bilecik Ultraslan UNİ grubu eski başkanı Oğuzhan Oruç ile yönetim üyeleri Fırat Uçar, İbrahim Kaya’ya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Ultraslan UNİ Grubu Başkanı Hakan Çumcum katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Marşlarla süren gecede Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Ultraslan Bilecik Uni Grubu pasta keserken yakılan meşaleler ile Bilecik sarı kırmızıya boyandı. Marşlarla bestelerle devam eden gece taraftarların eğlenceleriyle son buldu.

Kaynak: İHA