Alima Yeni Malatyaspor 1 Puana Razı Oldu

PTT 1. Lig'de Samsunspor deplasmanında golsüz berabere kalan Malatya temsilcisi, playoff şansını tamamen kaybetti

PTT 1. Lig'de Samsunspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Alima Yeni Malatyaspor, play-off şansını tamamen kaybetti.

Ligde oynadığı son 4 maçta bir galibiyet 3 beraberlik alan Malatya temsilcisi, Samsunspor karşısında sahadan golsüz berabere ayrılarak play-off umutlarını yitirdi.

Son haftalarda yakaladığı çıkışla alt sıralarda bulunan takımlarla arasındaki puan farkını açan ve play-off yarışına giren sarı-siyahlılar, mutlak galibiyet hedefiyle çıktığı Samsunspor maçında 1 puana razı oldu.

Sezonu 3, 4, 5 ve 6. sırada bitirecek takımların Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3. takım olabilmek için play-off oynayacağı ligde, Malatya temsilcisi Samsunspor karşısında aldığı sonuçla bu şansını yitirdi.

Alima Yeni Malatyaspor, son haftada oynayacağı Boluspor maçından en iyi sonuçlarla ayrılarak ligi tamamlamayı hedefliyor.

- Deplasmandaki 4. beraberlik

Malatya temsilcisi Samsunspor karşılaşmasıyla deplasmandaki 4. beraberliğini de elde etmiş oldu.

Sarı-siyahlılar, deplasmanlarda oynadığı 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet alırken, 15 gol attı, kalesinde de 17 gol buldu, 22 puan topladı.

Malatya ekibi, bu sezon ligde oynadığı 33 karşılaşmada ise 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 43 puan topladı. Sarı siyahlı ekip, bu maçlarda 34 gol atıp, kalesinde 38 gol gördü.

Kaynak: AA