Türkiye Üniversite Sporları Hentbol Kızlar Ve Erkekler 1. Lig Maçları

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Hentbol Kız Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Hentbol Kızlar ve Erkekler 1. Lig Maçlarında birinci oldu.

ESYO Müdürü Doç. Dr. Adnan Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Üniversite Sporları Hentbol Kızlar ve Erkekler 1. Lig Maçlarının Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde yapıldığını belirtti.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu olarak kız ve erkek takımlarıyla müsabakalara katıldıklarını belirten Ersoy, 'Katıldığımız maçlarda takımlarımız güzel performans sergilediler. Kız takımımız müsabakalarda birinci olurken erkek takımımız ise üçüncülük elde etti. Bu başarıda emeği geçen başta antrenörümüz Doç. Dr. Aydın Şentürk, yardımcı antrenörümüz Dr. Tolga Şinoforoğlu'nu ve her iki takımımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.' diye konuştu.

Şentürk de bayan hentbol takımının bu ay içerisinde Çukurova Üniversitesi’nde yapılacak olan süper lige terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandığını kaydetti.

Kaynak: AA