Bursaspor Yöneticilerinden Jandarma Bölge Komutanlığına Ziyaret

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Saldık:' 'Çanakkale'de şehit düşen kahramanların anısına yaptırılan Bursa Şehitliği Abidesi ile özel harekatçılarımızın üniformalarında da timsah figürlü armanın bulunması, Mehmetçiğin Bursa ve Bursaspor'a duyduğu sevginin bir nişanesi olarak dikkati çekiyor'.

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Çanakkale Savaşları'nda şehit olan kahramanların anısına yaptırılan Bursa Şehitliği Abidesi ile özel harekatçıların üniformalarında timsah figürlü armanın bulunmasının, Mehmetçiğin Bursa ve Bursaspor'a duyduğu sevginin bir nişanesi olarak dikkati çektiğini belirtti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Jandarma Bölge Komutanlığını ziyaret ederek, görevli komutan ve askerlerle bir araya geldi.

Askerlerle karavanadan yemek yiyen Ay ve yöneticilere, Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık eşlik etti.

Bursa Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli askerlerin göğüslerinde Bursaspor'un simgesi 'timsah' figürünün yer aldığını vurgulayan Saldık, şunları kaydetti:

'Askerlerimiz, göğüslerinde timsah figürünün yer aldığı arma ve yüreklerinde vatan sevgisiyle ülkemizin her karış toprağını canları pahasına koruma görevini yerine getiriyor. Çanakkale'de şehit düşen kahramanların anısına yaptırılan Bursa Şehitliği Abidesi ile özel harekatçılarımızın üniformalarında da timsah figürlü armanın bulunması, Mehmetçiğin Bursa ve Bursaspor'a duyduğu sevginin bir nişanesi olarak dikkati çekiyor.'

Ay, ziyaretin sonunda Saldık'a isminin yazılı olduğu forma, askerlere de Bursaspor tişörtleri hediye etti. Ayrıca Şırnak’ta görev yapan özel harekatçılara 250 Bursaspor forması gönderildi.

Kaynak: AA