Denizin 7 Metre Altında Bayrak Açtılar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 10 kişilik dalgıç grubu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Dalyan koyunda yaklaşık 7 metre dalarak, Türk bayrağı açtılar. Dalgıçlar Atatürk Portresi de açarken, balıklar arasında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da kutladılar.

Elite dalış okulundan Eğitmenler Aydın Tanal, Tayfun Çökmez, Onur Sezgin, Önder Diktaş, Burhan Meşeli ile birlikte dalgıçlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında dalyan koyunda yaklaşık 7 metre dalarak, Türk bayrağı açtı, Atatürk Portesi ile balıklar arasında gezip çeşitli şovlar yaptı.

10 dalgıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı farklı bir konseptle deniz dibinde kutladı. Gerekli hazırlıkları yapan ekip, gençliğin bayramını, hobilerine uygun şekilde, su altında kutlayıp büyük coşku yaşadılar.

Türkiye Su altı Sporları Federasyonu 3 yıldız eğitmen rehber Selami Tuncelli dalış okulu eğitmenleri ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma gençlik ve spor bayramını deniz dibinde farklı bir konsepte kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kaynak: İHA