Dursun Özbek teknik direktör adayını açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, görüştükleri teknik direktörün Mircea Lucescu'nun olduğunu açıkladı.

Dursun Özbek teknik direktör adayını açıkladı
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Lig TV'de usta gazeteci Şansal Büyüka'nın sunduğu 'Futbol Gündemi' adlı programda konuşan Özbek, yeni sezonda takımı çalıştırması için Mircea Lucescu ile görüştüklerini duyurdu.

'LUCESCU İLK TERCİHİMİZ'

'Hoca konusunda ön çalışmalarımız var. En uygun hocanın seçimi konusunda çalışıyoruz. Birçok görüşmeyi planladığımız hoca şu anda görevde. Onlar da sezonun bitmesini bekliyor. Elbette Lucescu'yu Galatasaray'ın başında görmek isteriz. Lucescu ilk tercihlerimizden. Lucescu ile bir telefon görüşmesi yaptık, bize bir süre verdi. Süreyi değerlendiriyor.'

Dursun Özbek teknik direktör adayını açıkladı

'KİRALIK GİDENLER DÖNÜYOR'


'Başarı çıtasını en üst seviyeye çekmek için bu bütçeyle de transferleri yapmak mümkün. Öyle bir durum olsun ki, biz bir düğmeye basalım, bu transferleri yapan adamlar gelsin bizim karşımıza otursun. Bruma veAlex Telles dönüyor. Dzemaili de dönüyor. Kim kalacak, kim gidecek bunun kararını hoca verecek. Donk şu anda kontratlı oyuncumuz. Önümüzdeki dönemde kararı yeni gelen hoca verecek.

Dursun Özbek teknik direktör adayını açıkladı

'RODELLEGA VE MEHMET TOPAL...'


Başkan Dursun Özbek, Şansal Büyüka'nın basında yer alan Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mehmet Topal ve Akhisar'ın yıldızı Rodallega iddialarını sorması üzerine şöyle dedi:

'Bu sorunuza teşekkür ediyorum, susma hakkımı kullanıyorum.'