Boksörler Mehmet Hoca Ansına Ringe Çıkacak

Geçtiğimiz yıl vefat eden merhum boksör Mehmet Çelikiz’in anısına hafta sonu Atatürk spor salonunda boks turnuvası düzenlenecek.

Uzun yıllar Kocaeli boksu için ter döken boksörlüğü bıraktıktan sonra ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünde antrenörlük hayatını sürdüren Mehmet Çelikiz, geçtiğimiz yıl organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetmişti. Çelikiz’in ölüm haberi boks camiası ile birlikte Büyükşehir Kağıtspor kulübünde derin üzüntüyle karşılanmıştı. Boks il temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü merhum boksör Mehmet Çelikiz’i unutmayarak anısına boks turnuvası düzenleme kararı aldı. Minik boksörleri bir araya getirecek olan “Merhum boksör Mehmet Çelikiz boks turnuvası” cumartesi günü Atatürk spor salonunda yapılacak.

Alt ve Üst Minikler Türkiye şampiyonası öncesi minik boksörler merhum boksör Mehmet Çelikiz’in anısına bir araya gelecek. 21 Mayıs cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak olan boks turnuvasına Kocaeli’den, Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü’nün yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve spor kulübü ile Sevindikspor kulübü katılacak. Turnuvaya diğer illerden çok sayıda boksörün de katılması bekleniyor. Turnuvada dereceye giren boksörlere kupa ve madalya da verilecek.

Kaynak: İHA