Forum Kayseri'de Hediye Labirenti Macerası Başlıyor!

Forum Kayseri’den aynı gün tek içinde toplam 100 TL ve üzeri alışveriş yapan genç ziyaretçiler, sürprizlerle dolu Hediye Labirenti’ne girmeye hak kazanıyor. Heyecanlı labirent içinde puanları toplayanları birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

Kayseri’nin buluşma noktası Forum Kayseri yine bir ilke imza atıyor ve Kayserilileri eğlenirken kazanmaya davet ediyor. 16 - 22 Mayıs tarihleri arasında Hediye Labirenti macerası Forum Kayseri’de genç ziyaretçilerini bekliyor.

Forum Kayseri’den aynı gün içinde toplam 100 TL ve üzeri alışveriş yapan 16 - 25 yaş aralığındaki ziyaretçiler, aynı gün içerisinde Hediye Labirenti’ne girmeye hak kazanıyor.

Ziyaretçiler maceraya takacakları dijital gözlükle başlıyor, labirente girerken dijital gözlükle kendilerini kuş bakışı seyretme imkanı buluyor. Yarışmacılar, duvardaki puan kartlarını en kısa sürede toplayarak çıkışa ulaşmak için zamana karşı mücadele ediyor. Labirente girerek puanları toplayacak olan ziyaretçiler arasından her gün en yüksek puanı toplayan katılımcı o günün en büyük sürpriz hediyesinden birinin sahibi olacak.

Macera labirent içinde devam ederken, labirentin yanına kurulacak ekran sayesinde izleyiciler de yarışmanın heyecanını yarışmacının gözlüğü sayesinde naklen izleyebilecek.

Forum Kayseri’nin en eğlenceli ve kazandıran yarışmasına alışveriş ve eğlence sever tüm Kayserililer davetli!

Kaynak: İHA