Beylikdüzü Belediyesi Amatör Voleybol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Beylikdüzü Belediyesi Amatör Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu. Turnuvanın en iyileri, Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan final maçının ardından düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Spora ve sporcuya önem veren Beylikdüzü Belediyesi’nin, Beylikdüzü sakinlerini harekete geçirmek adına gerçekleştirdiği Amatör Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu. Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu’nun organize ettiği ve gelenekselleştirilmesi planlanan turnuvada, 16 takım 5 hafta boyunca kıyasıya yarıştı. İşitme engellilerden oluşan bir takımın da olduğu turnuva Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan final maçı ve düzenlenen törenle son buldu.

16 takımın kıyasıya yarıştığı turnuvanın son günü Örnek İlk Okulu ile Bambam takımı arasında oynanan 3’üncülük ve 4’üncülük maçının ardından, Halide Edip Adıvar ve İstanbul Üniversitesi takımı arasında final maçı oynandı. Turnuva şampiyonu İstanbul Üniversitesi Takımı oldu.

Kupa töreninde ilk olarak en centilmen takım olarak seçilen Beylikdüzü Sağlık İşler Takımı’na kupa ve madalyaları takdim edildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül, yaptığı konuşmada "Spora sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Devam edecek olan turnuvalarımıza desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

TURNUVA BİRİNCİSİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Beylikdüzü Belediyesi Amatör Voleybol Turnuvası’nda İstanbul Üniversitesi 1’inci, Halide Edip Adıvar Takımı 2’nci, Bambam Takımı 3’üncü, Örnek İlkokulu Takımı 4’üncülüğü aldı. Dereceye giren takım sporcularına madalya, tişört, spor ayakkabı ve eşofman hediye edildi. Takımlara kupalarını ise Meclis Üyeleri Fuat Bayazıt, Ebru Çevik, Serdar Çakmak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül ve Spor Büro Sorumlusu Cem Ülker takdim etti. Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara sertifika verildi.

Kaynak: İHA