Süper Lig'e hangi takımlar veda edecek

Spor Toto Süper Lig'in 33.haftasında ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor evinde Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig'e hangi takımlar veda edecek
Eskişehirspor 1-2 Medipol Başakşehir

Spor Toto Süper Lig 33. haftasında Eskişehirspor, sahasında Başakşehir'i ağırladı.

48.dakikada Napoleoni'nin golüyle geriye düşen Es Es 66'da Okriashvili ile umutlandı. 90+3'de Cikalleshi siyah beyazlıları yıkan golü attı. Bu sonucun ardından Eskişehirspor Süper Lig'de kalma şansını mucizelere bıraktı.

Süper Lig'e hangi takımlar veda edecek

Çaykur Rizespor 1-0 Gaziantepspor

Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Çaykur Rizespor, sahasında Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor Süper Lig'de kalmayı garantilerken Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Gaziantepspor son hafta oynacağı maçın ardından ligde kalıp kalmayacağı belli olacak.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren golü 11. dakikada Deniz Kadah kaydetti. Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor puanını 37 yaparken, Gaziantepspor 33 puanda ve 15. sırada kaldı.

Süper Lig'e hangi takımlar veda edecek

Kayserispor 1-1 Sivasspor

Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde Medicana Sivasspor deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan kritik karşılaşmada Kayserispor'un golü 7. dakikada Diego Biseswar'dan geldi. Konuk ekip Sivasspor'un golünü ise 80. dakikada Aatif kaydetti. Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 34'e yükselterek 14. sırada yer aldı.

16. sıradaki Eskişehirspor ile arasında 1 puan olan 17. sıradaki Medicana Sivasspor ise puanını 30'a çıkarttı. Öte yandan Kayserispor ligde kalmayı garantilerken Sivasspor umudunu son haftaya taşıdı.

Süper Lig'e hangi takımlar veda edecek


İŞTE SON DURUM

Süper Lig'e hangi takımlar veda edecek

Ligin son maçlarında Eskişehirspor ve Sivasspor kazanır, Gaziantepspor da kaybederse Eskişehir üçlü averajla ligde kalma şansı elde edecek.