Türkiye Okullararası Futbol Yarı Final Müsabakaları

Türkiye Okullararası Futbol Yarı Final karşılaşmaları Adana’da tamamlandı.

Gündüz Tekin Onay Tesislerinde 4 gün süren turnuva sonucunda okullar finallere gitmek için büyük mücadele örneği sergilediler. Turnuva sonunda kızlarda, Denizli Servergazi İmam Hatip ile Şanlıurfa Haliliye Hüsnü Mustafa Özyeğin, erkeklerde ise Bursa İnegöl Gazipaşa ile Osmangazi Sabiha Köstem Ortaokulları şampiyon oldu.

Dereceye giren okullar 25 -29 Mayıs tarihleri arasında Kütahya’da gerçekleştirilecek “Türkiye Okullararası Futbol Finalleri”ne katılmaya hak kazandılar.

Türkiye finallerine kalan 4 okula ödüllerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür’lüğü Okul Sporları Personeli Gülseren Şişek, Adana Beden Eğitim Öğretmenler Dernek Başkanı Kemal Kırım, Bursa Osmangazi Sabiha Köstem Okul Müdürü Mehmet Aydemir ve Beden Eğitim Öğretmeni Ali Osman Ferik, Borsa Gazipaşa Ortaokul Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Aytemur, Şanlıurfa Haliliye Hüsnü Mustafa Özyeğin okulu Müdürü ve Beden Eğitim Öğretmeni Halil Çağlayan ile Adana Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Memur Selçuk Özçınar verdiler.

Kaynak: İHA