Siirt'te 'Mobil Gençlik Merkezi-2' Etkinlikleri

Siirt Gençlik ve Spor Kulübünce yürütülen 'Mobil Gençlik Merkezi-2' projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerle 9 bin 800 gence ulaşıldı.

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürütülen projeyle 13-29 yaş grubu gençler, 16 ayrı branşın yer aldığı boks, okçuluk, dart, voleybol, sokak tenisi, mini golf, satranç, hat sanatı, tangram, langırt, basketbol, futbol, halk oyunları, matrak, çocuk oyunları ve karaoke etkinliklerine katıldı.

Mobil Gençlik Merkezi projesiyle, 24 farklı noktada toplam 26 etkinlik düzenlendi. Proje kapsamında 400 genç sinema salonunda film izledi. Proje bitimine kadar toplamda 600 genç sinemada film izleme imkanına sahip olacak.

Kulüp yöneticisi İrfan Tekin, yaptığı açıklamada, 'Açık alanlarda düzenlemiş olduğumuz etkinliklerle gençlerin sanat ve spora ilgilerini arttırmayı amaçlıyoruz. Gençlerimizin etkinliklerimize olan ilgisi heyecanımızı arttırmakta ve bu projenin sürdürülebilirliği için bizleri gayretlendiriyor. Projemizi gönüllü gençlerimizle birlikte yürüterek aynı zamanda gençlerimizin sorumluluk sahibi olmasını sağlıyoruz. Etkinliklerimiz mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA