Başkan Özakcan, Briç Spor Kulübü Açılışına Katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Bilimsel Briç Spor Kulübü’nün yeni yerinin açılışına katıldı.

Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda bulunan kulüp binasını boşaltan Aydın Bilimsel Briç Spor Kulübü, Fatih Mahallesi’nde bulunan yeni salonuna taşındı. Taşınmanın ardından yeni adresleri için açılış töreni düzenleyen sporseverleri Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’da yalnız bırakmadı. Açılış törenine, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Aydın Bilimsel Briç Spor Kulübü Başkanı Bekir Kösedağ ve çok sayıda briç oyuncusu katıldı.

"SATRANÇ KRAL OYUNU, BRİÇ OYUNLARIN KRALIDIR"

Açılışta konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Satranç kral oyunu, briç de oyunların kralıdır. Briç büyük emek ve zaman isteyen bir oyun. Burada satranç gibi kral mertebesinde olan briç severlerimizin zihinleri geliştirerek hoşça vakit geçirmesini dilerim" dedi.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

Kısa sürede büyük işler başardıklarını ifade eden Aydın Bilimsel Briç Spor Kulübü Başkanı Bekir Kösedağ, "Yorucu, stresli, sıkıntılı, bir o kadar da mutluluk verici bir tanışma hikayemizle bir aradayız. Nereye taşınacağımızı dahi bilmeden salonu boşaltmak zorunda kalmak çok stresli bir işti. Yerimizin belirlenmesi için giriştiğimiz zorlu yol, bizleri bir araya topladı. Salonumuzun taşınmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Kösedağ tarafından, kulübe desteklerinden dolayı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve Kulüp Üyesi Nihat Ergünay’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: İHA