'Wilo Uluslararası Fotoğraf Yarışması'

Bu yıl, 'Su, Dünyanın Her KaresindeSuyun Yolculuğu' temasıyla gerçekleştirilecek yarışmaya başvurular başladı.

Dünyanın azalan su kaynaklarına dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilen 'Wilo Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na başvuru süreci başladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, bu yıl beşincisi yapılan yarışma, 'Su, Dünyanın Her Karesinde-Suyun Yolculuğu' temasıyla gerçekleştirilecek.

Bu yıl uluslararası çapta gerçekleştirilen ve suyun insan hayatındaki önemine ilişkin farkındalık yaratmayı, azalan su kaynaklarını, temiz su ihtiyacını gündeme taşımayı amaçlayan yarışmaya, 10 Eylül'e kadar başvuru yapılabilecek.

Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılımına açık olan yarışmanın seçici kurulunda, fotoğraf sanatçısı Aclan Uraz, Cemil Ağacıkoğlu, İzzet Keribar, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı ve fotoğraf sanatçısı Tanju Akleman ile Wilo Türkiye Pazarlama Müdürü Melis Öner yer alacak.

Yarışmanın birincisine FIAP Altın Madalya ve bin dolar, ikincisine FIAP Gümüş Madalya ve 750 dolar, üçüncüsüne FIAP Bronz Madalya ve 500 dolar ödül verilecek. Yarışma kapsamında, ayrıca 6 mansiyon ödülü sahibini bulacak.

Kaynak: AA