Kick Boks'ta Türkiye Birincisi Ve İkincisi DÜ'den Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18-20 Şubat tarihleri arasında yapılan Türkiye Üniversiteler Arası Kick Boks şampiyonasında Dicle Üniversitesi (DÜ) öğrencilerinden Ramazan Çetinkaya Lowkick 1’incisi, Esmer Zilan ise Lowkick 2’ncisi oldu.

Çifte madalya ile evlerine dönen sporcular ve antrenörleri öğretim elemanı Nihat Mızrak, DÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün’ü makamında ziyaret ederek, elde ettikleri başarının sevincini paylaştı. Bundan sonraki müsabakalarda da aynı başarının peşinde koşacaklarını dile getiren sporcular, verdikleri destekten dolayı Prof. Dr. Sabri Eyigün’ne teşekkür etti.

Elde ettikleri başarıyla göğüslerini kabarttığını belirten Eyigün, her zaman desteklerini sürdürecekleri sözünü vererek, sporcuları tebrik etti. Eyigün, “Bölgemizde yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Sur ve Bağlar ilçesinde oturan iki öğrencimizin Türkiye birincisi ve ikinci olup, Milli takıma çağrılmaları başarı için bahane olmayacağını açıkça göstermiştir. Böylesi günlerde sporcularımıza olan desteğimizi daha da artırıyoruz. Çünkü onların başarılı olup, kendi ilçelerinde yaşayan akranlarına ve küçük kardeşlerine Rol model olmaları son derece önemlidir” dedi.

Kaynak: İHA