Amerikan Bilardo İl Seçmeleri Yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Modi Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Pool 8 top Amerikan Bilardo karışık Bay-Bayan İl birinciliği turnuvası sona erdi.

İki gün süren ve 64 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye şampiyonası birinci etabına gidecek sporcular birinci Murat Başkan, ikinci Bahadır Çeçen, Üçüncü Oğuz Akdemir ve Erkut Sönmez olarak belirlendi.

Bilardo Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Modi Bilardo Klüp Başkanı Nurettin Karakurt, 'Bay ve bayanlarda il birincilerini belirlemek amacıyla 2-3 Nisan tarihleri arasında düzenlediğimiz Pool (Amerikan Bilardo) turnuvası sonucunda Türkiye şampiyonasına kız ve erkeklerde yetenekli ve kaliteli gençlerimiz seçildi.' dedi.

Karakurt, 21-24 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Pool 8 top Amerikan Bilardo Türkiye Şampiyonasının birinci etabında başarılı olacaklarını ifade ederek, 'Sinop’ta dereceye giren sporcularımızın Türkiye Şampiyonasında da iyi bir yere geleceklerini umuyorum.' diye konuştu.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz Modi Spor Kulübü Başkanı Nurettin Karakurt tarafından verildi.

Kaynak: AA