Bursa Barosundan Cezaevinde Çocuk Şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şenlikte, tutuklu çocuklara kişisel eşyalar ve oyuncaklar verildi Şenliğe Bursasporlu futbolcu Deniz Yılmaz da katıldı.

Bursa Barosu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Bursa E Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu 6. Cezaevi Çocuk Şenliği düzenlendi.

Bursa Barosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa E Tipi Ceza ve İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan çocuklar için destekçi firmalardan sağlanan yardımlarla cezaevinin spor salonunda yapılan şenlikte, tutuklu çocuklara kişisel eşyalardan oluşan hediye paketleri verildi.

Çocuklara ortak alanlarda birlikte kullanacakları çeşitli oyun malzemeleri hediye edildi.

Etkinliğe Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Usta, Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, Bursa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sabri Karataş, Bursasporlu futbolcu Deniz Yılmaz, Bursaspor Kulübü Kadın Voleybol Takımından Sedef Sazlıdere ve Buse Özden, Bursaspor Kulübü Yöneticisi İlyas Kocaefe'nin yanı sıra çok sayıda avukat katıldı.

Kaynak: AA