Alanyaspor - Elazığspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 31. haftasında Multigroup Alanyaspor sahasında, Vartaş Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Multigroup Alanyaspor Antrenörü Cevdet Göç, sahalarında Vartaş Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak ilk 2 yarışında avantajı rakiplerine kaptırdıklarını söyledi.

Kalan 3 haftada rakiplerinin alacağı sonuçlarında kendilerini etkileyeceğini belirten Göç, "Galip geldikten sonra bu konuşmayı yapmak isterdim. Berabere kaldığımız için çok üzgünüz. Ligde kritik haftalara girdik. Kazansaydık rakiplerimizin ne yapacağı bizi ilgilendirmeyecekti ancak bundan sonra rakibimizin alacağı sonuçlar da önemli oldu. Biz son 3 maçımızı kazanmak istiyoruz. Bunun için de mücadele edeceğiz" dedi.

“ÇOK NET GOL POZİSYONLARINI DEĞERLENDİREMEDİK”

Vartaş Elazığspor karşısında çok net gol pozisyonlar yakaladıklarını dile getiren Göç, "Özellikle 1-0 öne geçtikten sonra Perovic’in kaçırdığı net bir gol var. Kazanmayı çok istiyorduk. Maçın son 10 dakikasında öne çıkmalarını istememize rağmen futbolcularımız skoru koruma içgüdüsüyle geriye yaslandı. Tabi ki üzgünüz ancak rakibimiz de Play-off mücadelesi veriyor. Hiçbir maç kolay değil. Adana, Göztepe ve Giresun ile karşılaşacağız. Bu maçlar da kolay değil. Herkesin farklı hedefleri var" diye konuştu.

“LİG ÇOK GARİP GEÇİYOR”

Ligde şampiyonluğa oynayan, Play-off mücadelesi veren ve kümede kalmaya çalışan takımların çok ilginç sonuçlar aldığına dikkati çeken Göç, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bu sezon lig çok garip geçiyor. Herkesin kendile göre hedefi var. Yine de oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Çok büyük efor sarf ettiler. Taraftarlarımızdan da özür diliyorum. Buraya kadar geldiler ve takımlarına destek verdiler. Bize inanmaya devam etsinler. Bu arkadaşlarımız gerekeni yapacak. Son 3 maçımızı alıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

TEMİZKANOĞLU: "ALINLARINDAN ÖPÜYORUM"

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Multigroup Alanyaspor karşısında oyuncularının dört dörtlük maç çıkardıklarını söyledi.

Takımının inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiğini belirten Temizkanoğlu, “Oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Özellikle kaybetmeme duygusu çok ön plandaydı. Umut ediyorum ki bundan sonraki haftalarda da aynı şekilde mücadele edecekler. Bizim bir hedefimiz var. Geldiğim günden beri söylüyorum. Bu takım hak diyor. Çok zorluklar da çekiyor. Geçen hafta son saniyede yediğimiz golle 2 puan kaybettiğimiz için çok üzgündük. Oyuncularıma bu maçta başarabileceklerini söyledim. Söylenecek hiçbir şey yok. Dört dörtlük maç oynadılar. Çok efor harcadılar. Şimdi dinlenmeyi hak ettiler” dedi.

Kaynak: İHA