Ünilig'de Turgut Özal Fırtınası

Üniversite Sporları Federasyonun düzenlediği Basketbol 1.Lig Müsabakalarının erkekler finalinde Ortadoğu Teknik Üniversitesini (ODTÜ) 77-51 yenen Turgut Özal Üniversitesi kupanın sahibi oldu. Bayanlarda ise finalde ODTÜ’yü yenen Hacettepe üniversitesi ipi göğüsledi.

Üniversite Sporları Federasyonun düzenlediği Basketbol 1.Lig Müsabakalarının finalleri Turgut Özal Üniversitesi Merkez Kampüs Spor Salonunda gerçekleşti. Bir hafta boyunca birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuvada gülen ekip ev sahibi Turgut Özal Üniversitesi oldu. İlk maçta ODTÜ’yle karşılaşan Turgut Özal, maçı son çeyrekte 10 sayı geriden gelerek 74-70 kazanmayı başardı. İkinci maçında Çankaya Üniversitesini 94-54’le rahat geçen Turgut Özal, yarı finalde Ankara Üniversitesini 91-68’le farklı kazandı. Nefes kesen final mücadelesinde hiç geriye düşmeyen Turgut Özal Üniversitesi Basketbol takımı maçı 71-55 kazanmayı bildi ve kupanın sahibi oldu.

BAYANLARDA HACETTEPE KUPAYI KALDIRDI

Erkeklerde ikinci ODTÜ, üçüncü ise Başkent Üniversitesi oldu. Bayanlarda ise kupayı Hacettepe Üniversitesi kazandı. İkinci ODTÜ ve üçüncü de Gazi Üniversitesi oldu.

Kaynak: İHA