TSYD İl Temsilciliğinden Aydın' Plaket

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, TSYD Sivas İl Temsilcisi Çağlayan ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

TSYD Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, Belediye Başkanı Sami Aydın'a Sivas basınına vermiş olduğu destekler nedeniyle Aydın'a teşekkür plaketi verdi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan Aydın, Sivas'ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Yapmayı planladıkları spor yatırımlarından söz eden Aydın, 'Özellikle Karşıyaka'da spor için çok geniş bir alan oluşturduk. Burada hem salon sporları, kapalı spor salonu da dahil olmak üzere buz pateni, açık kapalı spor alanları, voleybol, basketbol, futbol sahaları, antrenman sahaları oluşturmayı hedefliyoruz. Türkiye'deki en güzel en kapsamlı bir spor salonu gençlik merkezini yapmak için çok ciddi çalışmalarımız var. Hedefimiz Sivas'ta sporu sevdirmek' dedi.

TSYD İl Temsilcisi Çağlayan da, Başkan Aydın'a Sivas'ta amatör sporun gelişmesine verdiği destekten dolayi teşekkür ederek 'Başkanımıza aynı zamanda Sivas'ta spor medyasına göstermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayıda teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Kaynak: AA