Fuar İzmir, Yeni Etkinliklere Hazırlanıyor

Fuar İzmir, mayıs ayı boyunca 4. Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı, 22. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Voleybol Festivali'ne ev sahipliği yapacak

Fuar İzmir'in mayıs ayı boyunca 4. Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı, 22. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Voleybol Festivali'ne ev sahipliği yapacağı bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı’nın dördüncüsü 12-14 Mayıs tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek.

Hakimler, savcılar, avukatlar, noterler, bilişimciler, emniyet mensuplarının yanı sıra bilişim ve hukuk alanıyla ilgilenen akademisyen ve eğitimcileri de kapsayan kurultayda paneller, çalıştaylar, seminerler düzenlenecek, bildiriler açıklanacak. Kurultaya yurt dışından da uzmanlar katılacak.

Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) 22. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi'ni, 15 yıl aradan sonra yeniden İzmir'de yapma kararı aldı.

Dünya çapında ilgi uyandıran ve 4 binin üzerindeki sektör temsilcisinin katılması beklenen kongre, 19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Fuar İzmir'in ev sahipliği yapacağı bir başka büyük organizasyon ise Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2015-2016 Sezonu Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonaları 30 Mayısta başlayacak.

Organizasyon temmuz ayına kadar sürecek ve sırasıyla gençler, veteranlar, küçükler, yıldızlar ve minikler Türkiye şampiyonaları yapılacak.

Kaynak: AA