Mersin İdmanyurdu İçin Destek Gecesi

MİYSAD'ın İçel İdmanyurdu'na destek toplantısı İstanbul'da yapıldı.

İçel İşadamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD) tarafından İçel İdmanyurdu için düzenlenen destek toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ümraniye Belediyesi Tesisleri’nde yapılan programda yaptığı konuşmada, İçel İdmanyurdu’na her zaman destek olduklarını ve takım için ne gerekiyorsa yaptıklarının açıkladı.

Her koşulda İçel İdmanyurdu'na sahip çıktıklarını belirten Kocamaz, 'İçel'de yaşayan yaşamayan tüm hemşehrilerimizin de takımımıza destek olmasını bekliyoruz. İstanbul'da ilk defa böyle bir gece düzenleniyor ve burada yaşayan İçelli sanayicilerimiz, iş adamlarımız, akademisyenlerimiz ve sanatçılarımız takımımıza destek vermek için bir arada. Bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen ve İçel İdmanyurdu'nu yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

MİYSAD Başkanı Mehmet Mazak ise, İçel'de yaklaşık bin 500 dernek bulunduğunu ve ne yazık ki derneklerin İçel İdmanyurdu'na yeteri kadar destek vermediğini söyleyerek, şunları kaydetti:'İçel İdmanyurdu'nun Süper Lig'de kalması bizi mutlu edecektir. Biz, takımımıza inanıyoruz. İlk defa İstanbul'da İçelliler olarak İçel İdmanyurdu için bir gece düzenledik. Amacımız, farkındalık yaratmaktı. Bunu başardık. Etkinlik hedefine ulaştı.'

İçel İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan da, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, takıma daha çok sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekti.

Teknik Direktör Ümit Özat ise, bu yıl ligde kalmak için her türlü çabayı sarf ettiklerini, takımın moralinin yerinde olduğunu vurguladı.

Geceye, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, İçel İdmanyurdu Onursal Başkanı Hamit İzol yanı sıra çok sayıda sanayici, işadamı, akademisyen ve sanatçı katıldı.

Kaynak: AA