Osmanlıspor'da Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

Sakatlığı süren Sharbini, takımdan ayrı salonda çalıştı Osmanlıspor'un stoperi Uğur Demirok: 'Antalyaspor karşısında kazanmak için sahaya çıkacağız. Yenilmezlik serisini sürdürmek istiyoruz'

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 23 Nisan Cumartesi günü sahasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki idman, 1 saat sürdü. Sakatlığı süren Anas Sharbini, takımdan ayrı salonda çalıştı.

İdman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Beşerli gruplara ayrılan futbolcular, değişmeli pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Bu arada Çaykur Rizespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Polonyalı stoper Lukasz Szukala, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Osmanlıspor, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

- Uğur Demirok: 'Güzel ve zevkli bir maç olacak'

Osmanlıspor'un stoperi Uğur Demirok, Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmanın güzel ve zevkli geçeceğine inandığını söyledi.

Antrenman öncesinde AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Uğur, Antalyaspor'un son lig maçında Galatasaray'ı mağlup ettiğini hatırlatarak, 'Güzel bir maç olacak. Onlar da bu aralar çıkışta. Bizim de ikinci yarıdan bu yana bir çıkışımız var. Güzel ve zevkli bir maç olacak diye düşünüyorum.' dedi.

Kazanmak için sahaya çıkacaklarını anlatan Uğur, şöyle devam etti:

'Sonuçta kazanmak istiyoruz. Futbol oynanmadan sonuç belli olmuyor. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Yenilmezlik serisini sürdürmek istiyoruz. Bu seri bizi strese sokmuyor. Açıkçası bize daha güç ve kuvvet veriyor. Artık maç kazanmayı öğrendik. Karşılaşma saat 13.30'da, inşallah hava çok sıcak olmaz. Eskişehirspor maçında bayağı bir sıcak vardı.'

Bir defans oyuncusu olarak Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'ya karşı oynamanın zor olduğunu dile getiren Uğur Demirok, 'Eto'o iyi bir golcü. İlk maçta da karşı karşıya oynadık. Ancak sahada herkes etten, kemikten insan. Elimizden geleni yapacağız.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA