Sivasspor 1-2 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin önünde liderliğini sürdüren Beşiktaş, Medicana Sivasspor engelini de kayıpsız geçti.

Sivasspor 1-2 Beşiktaş
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Mario Gomez ve 62. dakikada penaltıdan Oğuzhan Özyakup kaydetti.

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez maçta bir gol atarken penaltıyı yaptıran isim de oydu.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 69 yapıp liderliğini sürdürürken, Medicana Sivasspor 24 puanda ve düşme potasında kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında siyah-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

Sivasspor ise, Başakşehir ile İstanbul'da kozlarını paylaşacak.

Beşiktaş'ın kalan maçları: Akhisar (D), Kayserispor, Galatasaray (D), Osmanlıspor, Konyaspor (D)

İLK YARIDA GOL YOK
Maça beklendiği gibi hızlı başlayan Beşiktaş, ilk bölümlerde Olcay ve Mario Gomez'le gole çok yaklaştı. Ancak ilk 45 dakikadan gol sesi çıkmadı.

PERDEYİ GOMEZ AÇTI
Kara Kartal'ın aradığı gol ise 58. dakikada geldi. Kerim Frei'nin müthiş pasını asiste çeviren Mario Gomez, bu sezonki 22. golünü Sivasspor ağlarına gönderdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

GOMEZ PENALTI YAPTIRDI OĞUZHAN ATTI
Bu golden sadece 4 dakika sonra yeniden sahneye çıkan Gomez, ceza sahasında İbrahim'in müdahelesiyle yerde kalınca Halis Özkahya beyaz noktayı gösterdi. Atışın başına geçen Oğuzhan da farkı ikiye çıkardı.

AATIF SKORU BELİRLEDİ
Sivasspor, kalan dakikalarda gol için vites yükseltirken, ev sahibi ekibin aradığı gol 90+3'te Aatıf'la geldi. Ancak bu gol puan için Sivasspor yetmedi ve Beşiktaş, Sivas deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.