Şamil Tayyar: Ya..şaklık varsa, Çarşı'nın ta kendisidir

Şamil Tayyar, Beşiktaş Çarşı grubuna set tepki gösterirken " bir yavş...lık varsa, Çarşı'nın ta kendisidir" dedi.

Şamil Tayyar: Ya..şaklık varsa, Çarşı'nın ta kendisidir
Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Son Söz' programına konuk olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Vodafone Arena'nın açılışı sonrası sosyal medyadan AK Parti'ye ağır hakaretlerde bulunan Çarşı grubuna aynı sertlikte yanıt verdi.

Şamil Tayyar şu ifadeleri kullandı;

DESTEK OLMASAYDI KULÜBE BİLE DİKEMEZDİNİZ

Kulüp başkanı Cumhurbaşkanımıza sayın diyor ve bu ifade aşağılık güruhu rahatsız ediyor. Böyle bir açılışın Cumhurbaşkanı tarafından açılması sizi niye rahatsız eder? Mimarisine kadar Cumhurbaşkanımızın emeği var. Cumhurbaşkanımızın desteği olmasaydı siz oraya bırakın stat yapmayı kulübe dikemezdiniz. Paranız olsa da yapamazdınız.

STADA DA KARŞI ÇIKSAYDINIZ

Dünyanın hiç bir yerinde tarihi alanda denize yakın bir alanda bu kadar büyük bir stat olmazdı. Çıkıp eylem yapsaydınız, stada karşı çıksaydınız. Sayın Cumhurbaşkanımız arkasında milyonlar olan bir kulübe jest yapmıştır.

BUNLAR AŞAĞILIĞIN TA KENDİSİDİR


Ve siz kalkacaksınız ve bunu boykot edeceksiniz. Ne adına... İçinde bulunduğuz kirli ideoloji adına. Benim karşıtlığım tamamen bu aşağılık güruhla ilgilidir. Bunlar kalkacaklar sosyal medyadan 10 milyon üyesi olan, 23 milyon oy almış bir partiye yavş...k ifadesini kullanacaklar. Bunlar aşağılığın ta kendisidir.

YAVŞ...KLIK VARSA, ÇARŞI'NIN TA KENDİSİDİR


Sen 23 milyon oyu olan bir siyasi partinin mensuplarına bu ifadeyi kullanamazsın. Aynısını ben senin için kullanırım. Eğer bir yavş...lık varsa, Çarşı'nın ta kendisidir. Çok açık söylüyorum. Biz bu lafı onlara yediririz.

ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMASINLAR


Sen kalkar koskoca bir siyasi partiye küfür edersen, anladığınız dilden size cevap veririz. Allaha şükürler olsun bizim o 3-5 çapulcunun bir araya geldiği Çarşı grubundan hiç bir korkumuz yoktur.Ellerinden geleni artlarına koymasınlar.

DHKP-C'NİN TEMSİLCİSİ GİBİLER


Kulüpler siyaset üstü kurumlardır. Öyle de kalması gerekli. Çarşı grubu DHKP-C'nin temsilcisi gibi hareket ediyor. Peki Beşiktaş'ın bu diğer partilere oy vermiş taraftarlarına haksızlık değil mi?

BEYAZ GAZETE