Motosikletçiler Konya'dan Dereceyle Döndü

Konya’da 51 sporcunun katılımıyla yapılan, Türkiye Drag Şampiyonası'nın 1. ayağında yarışlara Yozgat'tan katılan motorsikletçiler birincilik ve üçüncülük elde etti.

Sorgun Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Nihat Alan AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve Selçuklu Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Drag Şampiyonası'nın açılış ayağı olan yarışların Konya'da, Saraçoğlu Drag Pisti'nde yapıldığını söyledi.

Yarışa Türkiye'nin dört bir yanından 51 sporcunun katıldığını ifade eden Alan, 'Sorgun’dan da 3 motosikletçiyle yarışmalarda mücadele ettik. Büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda Sorgun Motosiklet kulübü üyesi Mutlu Koç, Veysel Gencer ve Osman Yüner İlimiz ve ilçemizi temsilen yarışmalara katıldı. Büyük bir mücadele örneği gösteren Mutlu Koç birinci olurken, Osman Yüner arkadaşımız da üçüncü olarak İlimize iki kupa birden kazandırdı. Geçen yılın şampiyonu Veysel Gençer arkadaşımızın motosikletinin arızalanması, bizi üçüncü kupadan etti.” dedi.

Yarışmalarda daha iyi dereceler alabilmek için motosiklet desteğine ihtiyacı olduklarını vurgulayan Alan, gerekli motosiklet ihtiyacını karşılayabilmeleri durumunda, Türkiye şampiyonluğunu Yozgat’a getireceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA