Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Bilecik Belediyespor: 63 Balıkesir Karesispor: 69.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi play off eleme maçında Bilecik Belediyespor, Balıkesir Karesispor'a 63-69 mağlup oldu.

Balıkesir temsilcisi, Atatürk Spor Salonu'nda ev sahibi takım Bilecik temsilcisiyle oynanan müsabakanın ilk periyodunu 14-12, devreyi ise 27-23 önde geçti.

Karşılaşmanın üçüncü periyodunu ise ev sahibi 47-44 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın dördüncü çeyreğinde ev sahibi takım hücumda ve atışlarda etkili olamayınca konuk takım maçı, 69-63 kazandı.

- Maçın ardından

Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendi sahalarında maç kaybetmeyi sevmediklerini ancak grup liderliği için çıktıkları karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

İyi mücadele ettiklerini anlatan Karabulut, 'Maçın kırılma anlarında çok erken faul problemine girdik. Çizgilerden karşı rakip takım basketler buldu. Lider ve güçlü bir rakip ile karşılaştık. Grubu ikinci tamamladık. Play off'ta rakip takımımızı bekleyeceğiz. İyi mücadele ettik ama iyi basket oynamadık.' diye konuştu.

Balıkesir Karesispor Başantrenörü Fahri Güler de zorlu bir maç oynadıklarını ve iki takımın da centilmenlik içerisinde mücadele ettiğini anlatarak, 'Grubu lider olarak tamamladık. Lider olarak hedefimiz ligde şampiyonluk. Kazandığımız için mutluyuz ve oyuncularımı kutluyorum.' dedi.

Kaynak: AA