Nazilli Belediyespor Alınan Bir Puandan Memnun

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor Ankara ekiplerinden Hacaettep ile golsüz berabere kalarak zorlu deplasmandan bir puanla döndü. Siyah İnciler’in Teknik Patronu Cüneyt Biçer, “Aldığımız bir puan değerli” dedi.

Hafta sonu deplasmanda Başkent temsilcilerinden Hacettepe’ye konuk olan Nazilli Belediyespor golsüz sona eren karşılaşmadan elde ettiği bir puanı kazanç olarak değerlendiriyor. Ligin güçlü ekiplerinden olan Hacattepespor’a karşı iyi oynanıp bir puanla döndükleri için memnun oldukları kaydeden Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, “Bizim için çok zor olacağını biliyorduk. Bu ligin en diri ve istikrarlı oynayan takımlardan bir tanesiyle karşılaştık. Yapmak istediklerimizi maç geneline baktığımızda sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Oyun disiplinine bağlılık ve oyuncu yapısı olarak çok iyiler. Bunlara karşılık biz 1 puan kazandık ama puandan daha önemli şeyler de kazandık. Takım savunması ve pozisyon alma anlamında çok iyi bir oyun sergiledik. Hücumsal boyutta etkinliğimizi biraz daha arttırmalıyız” dedi.

“HÜCUM VE SAVUNMA ANLAMINDA İYİYDİK”

Ligin diri takımlarından birine karşı oynadıklarının altını çizerek Hacettepe karşısında istedikleri oyunu sergilediklerini ifade eden Biçer, “Genel anlamda Hacettepe’den aldığımız bir puan değerli. Çünkü rakibimizi kendi sahasında çok iyi oynayan bir ekip. 38 tane gol atan takımdan gol yemedik. İki haftadır kalemizi gole kapattık. Kazanabileceğimiz pozisyonları da bulduk. 10 kişi kaldıktan sonra 20 dakika önemli bir direnç gösterdik. Hem hücum hem de savunma anlamında iyiydik. Biraz sıkıntılar var. Ama Orduspor maçına oranla daha iyi oyun oynadık. Rakibimizin daha güçlü olması da oyunumuzun iyi olmasını olumlu yönde etkiledi. Kendi adımıza oyun disiplinine bağlı olarak oynama anlamında artılar var. 90 dakika boyunca hemen hemen hiç oyun disiplininden kopmadık. Bu da önümüzdeki haftalar için umut verici” ifadelerini kullandı.

Hacettepe karşılaşması sonrasında Nazilli’ye dönen Siyah İnciler, Cuma günü evinde oynanacağı Kahramanmaraşspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kaynak: İHA