1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde Son Hafta Heyecanı

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde son haftaya girildi. Oynanacak son hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne olacak.

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginin 14. haftasında Play-Off biletini alacak son takım ve küme düşecek takım belli olacak.

13 haftası geride kalan 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Liginin son hafta müsabakalarında, A Grubunda İnönü Üniversitesi Play-Off’u haftalar önce garantilerken, Demirspor ile Hekimhan Belediyesi Girmanaspor arasındaki rekabet ise son haftada da devam edecek.

Grupta ikinci olacak takım 14. hafta maçlarının sonuçlarından sonra belli olacak. A grubunda son haftaya Demirspor rakibinin üç puan önünde avantajla giriyor. Heyecanın hat safhada olduğu A Grubunda küme düşme mücadelesi Çatyol Belediyespor ile Darendespor arasında oynanacak son hafta müsabakasıyla belli olacak. B Grubunda ise Doğanşehir Belediyespor ile 1966 Malatya Gençlik Spor Play-Off’u garantileyen iki takım oldu. B grubunda Tecdespor ligden ihraç edildiği için ikinci bir takım küme düşmeyecek.

Kaynak: İHA