Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş Açıklaması

'Darüşşafaka Doğuş karşısında ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldık'.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde, evinde Darüşşafaka Doğuş'u 77-72 yenen Akın Çorap Yeşilgiresun Belelediyespor'da, kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden biri olan Darüşşafaka Doğuş karşısında kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ligde kalma yolunda rakipleri karşısında aldıkları galibiyetin büyük önemi olduğunu dile getiren Güneş, 'Ligde kalma mücadelesi veriyoruz. O nedenle ligde bundan sonra her maçımızı kazanmak durumundayız. Darüşşafaka Doğuş maçı da bunlardan birisiydi. Çok zor bir maç oynadık. İyi mücadele ettik ve sonunda da kazandık. Darüşşafaka Doğuş karşısında ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldık' dedi.

Güneş, hafta sonu deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını kaydederek, 'Rakibimiz de bizim gibi ligde kalma mücadelesi veriyor. İki takım için de bu maç çok önemli. Kazanarak alt sıralarla olan bağımızı büyük ölçüde koparmak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ve deplasmandan galip döneriz' diye konuştu.

Kaynak: AA