Moraıs Açıklaması 'Karşılaşmada Eksik Kalmamız Sonucu Etkiledi'

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup oldukları karşılaşmada eksik kalmalarının etkili olduğunu söyledi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, karşılaşmanın iki bölümden oluştuğunu vurgulayarak, "Oyun iki kısımdan oluştu. Kırmızı karttan önce, kırmızı karttan sonra. Son 15 dakikada eksik olduğumuzdan dolayı zorlandık. Eksik kaldığımızın ardından golü yedik. Dengeyi kurmaya çalıştık. Maalesef rakibin kontratağında oyuncumuz yaptığı faulden dolayı kırmızı kart gördü. Başka bir oyuncumuz taktik faul yapabilirdi ama Inkoom o pozisyonda vardı. Bizim için en sevindirici konu iyi mücadele etmemiz oldu" dedi.

Portekizli teknik adam, maçın bitmesinin ardından kırmızı kart gören Danilo’nun pozisyonunda ise hakemin kartı göstermesine gerek olmadığını savundu.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından takımın başında yeniden yer alan Morais, uçak yolculuğu yapamaması ile ilgili olarak ise, "Sanırım bu son yolculuktu. Uçağa binemem konusunda doktorların tavsiyesi bir aydı. Önümüzdeki hafta sahamızdayız. Sanırım Beşiktaş deplasmanına giderken uçağa binebileceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA