Ivkovic Açıklaması 'Sezonun En Kötü Maçını Oynadık'

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, "Biz sezonun en kötü maçını oynadık. Genel olarak bakacak olursak Şubat ayında çok kötü bir performans sergiledik" dedi.

Deneyimli koç, Lokomotiv Kuban’a mağlup oldukları maçın ardından, "Bugünkü maç belki haftanın maçıydı ama rakibimiz bugün sahada iyi olan taraftı ve maçı kazandı. Biz sezonun en kötü maçını oynadık. Genel olarak bakacak olursak Şubat ayında çok kötü bir performans sergiledik. 3 maçı arka arkaya kaybetmiştik ve bu durumun takımı ateşlemesi gerekirken ne yazık ki bu oluşmadı. Maçlarda hazırlığımız yerinde olmasına rağmen takımımın üzerindeki stres nedeniyle sahada iyi performans sergileyemedik" açıklamalarında bulundu.

Ivkovic, son 16’daki şanslarının sorulması üzerine oynanmamış maçların olduğunu ve şanslarının devam ettiğini söyledi.



Thomas Heurtel ise "Bugün çok kötü bir oyun ortaya koyduk. Maçtan önce bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyorduk ama kötü bir performans sergiledik" ifadelerini kullandı.

LOKOMOTİV KUBAN CEPHESİ

Rus ekibinin Başantrenörü, Georgos Bartzokas, bugün çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "Çok önemli bir başarı sağladık. 7 galibiyet 2 mağlubiyetimiz var ve bunun için takımımı kutlarım. Oyuncularım iyi bir şekilde oyuna odaklandılar ve hiçbir şekilde maçı bırakmadılar. Rakibimizi ve oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA