Genç Uşakspor Antrenörü Şahin Açıklaması

'Hedefimiz playoff maçları sonunda en azından son dört takım içinde kalmak'.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Genç Uşakspor'un antrenörü Rüştü Şahin, 'Hedefimiz play-off maçları sonunda en azından son dört takım içinde kalmak.' dedi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'e çıktıkları ilk sene olmasına rağmen önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Muratpasa Belediyespor ile 2 Nisan Cumartesi günü oynayacakları play-off maçının hazırlıklarını yaptıklarını kaydeden Şahin, 'Play off'ta ilk maçı Muratpasa Belediyespor ile oynayacağız. Muratpaşa çok güçlü bir ekip ve önemli başarılar yakalamış takım. Biz play-off'ta son dört takım arasına girmek istiyoruz ve Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Bunu Uşak halkının desteği olmadan yapamayız. Maçta Uşaklılardan desteklerini bekliyoruz.' diye konuştu.

Şahin, ligde gösterdikleri performansla birçok kesimi yanılgıya uğrattıklarını ifade ederek, 'Teknik kadro ve takımımız, sezon başında anlattıklarımıza inandılar, hayallerimize ortak oldular.' ifadesini kullandı.

Rüştü Şahin, 'Hedefimiz play-off maçları sonunda en azından son dört takım içinde kalmak. Bunun için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Yönetim kurulu sezon başladığı günden beri gecesini gündüzüne katarak oyuncuları mağdur etmemek için çalıştı. Uşak ismini daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız.' diye konuştu.

Kaynak: AA