1.Amatör Küme Play-Off Grubunda İkinci Hafta Maçları

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren 4 takım ikinci maçlarına çıkacaklar.

Yeşiltepe’de oynanan ilk müsabakalarda İnönü Üniversitesi ve Doğanşehir Belediyespor rakiplerini yenerek haftayı 3’er puanla kapatmışlardı. Oynadıkları ilk maçta mağlup olan iki takım 1966 Malatya Gençlikspor ile Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ikinci haftada mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Yeşiltepe 3 Nolu sahada oynanacak müsabaka saat: 13.00’da başlayacak. Play-Off’un diğer mücadelesinde ise ilk haftanın kazanan iki takımı İnönü Üniversitesi ile Doğanşehir Belediyespor karşılaşacak. Yeşiltepe 3 Nolu sahada oynanacak zorlu karşılaşma saat: 15.00’da başlayacak.

-“HEDEFİMİZ 3.LİGE ÇIKMAK”

Doğanşehir Belediyespor ile oynayacakları müsabaka öncesi İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesi futbol takımı As Başkanı Doç. Dr. Emin Kafkas, Play-Off’un ikinci maçında kendilerine yakışacak şekilde mücadele edip, kazanmak istediklerini ifade etti.

Futbol takımının üniversitenin mevcut kaynaklarıyla mücadelesini sürdürdüğünü kaydeden Kafkas, “Sezon başından beri hem Malatya tarafından, hem üniversite tarafından taktire şayan bir başarımız var. Bu anlamda da ben takımımızı canı gönülden kutluyorum. Tabi şimdi yine büyük bir heyecana sahne olacak bir maç var önümüzde. Sonuç ne olursa olsun, bize yakışan şekilde çıkıp mücadele edeceğiz. Bu anlamda da şimdiden dostluk çerçevesi içerisinde bir müsabaka olmasını diliyorum. Hedefimiz 3.lige çıkmak. Kendi takımımız da umarım bizim gönlümüzdeki skorları alarak sezonu başarıyla tamamlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA