Şampiyon Kickboksculardan Vali Özdemir'e Ziyaret

Kars Valisi Günay Özdemir, Eskişehir ve Erzurum’da düzenlenen Kickboks Türkiye Şamiyonası’nda dereceye giren Karsspor’un başarılı sporcularını makamında kabul etti.

Vali Günay Özdemir, 26-28 Şubat 2016 tarihinde Eskişehir’de düzenlenen “Profesyonel K1 Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girerek Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan Ömür Çapraz ile 20-21 Şubat 2016 tarihinde Erzurum’da düzenlenen müsabakalarda 25 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Karsspor Kick Boks Kulübü sporcularını, beraberlerinde Karsspor Kulübü 2. Başkanı Alper Tunga Kılıç, Karsspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldıray Eyüp Özdemir ve Kick Boks Antrenörü Bülent Gönen’i makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

Ziyarette başarılı sporcuları, “Bunların hepsi altın” diyyerek karşılayan Özdemir, alınan başarının Kars’ta büyük bir mutlulukla karşılandığını, asıl önemli olanın madalya kazanmak olmadığını, gençleri kazanmak olduğunu belirtti.

Özdemir, “Başarı elbette önemlidir fakat bizlerin beklentisi başarıdan ziyade gençlerimizin öncelikli olarak kendilerini faydalı birer birey olarak yetiştirmesidir. Sporla büyüyen çocuklarımız, spor ahlakıyla kendine, topluma ve ülkemize faydalı işler yapacaktır” dedi.

Türkiye’de son yıllarda Kick Boks’a yoğun ilgi olduğunu ifade eden Günay Özdemir, “Valilik olarak bizler de amatör sporlara ve sporculara ihtiyaç halinde her türlü desteği sağlamaya hazırız” diye konuştu.

Bir süre sporcular ve hocalarıyla sohbet eden Vali Günay Özdemir’e Karsspor Kulübü 2’nci Başkanı Alper Tunga Kılıç, tarafından sporcuların kazandığı kupa hediye edilmek istendi. Kılıç’a teşekkür eden Özdemir, “Kupanın Karsspor Kulübü”nde yerini almasının daha anlamlı olduğunu söyledi.



Başarılı sporculara nasihatlerde de bulunan Özdemir, daha sonra sporculara çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi. Karsspor Kulübü 2’nci Başkanı Alper Tunga Kılıç’ta Özdemir’e 36 numaralı Karsspor formasını hediye etti.

Kaynak: İHA