'Kayseri Galibiyeti Belki De Ligdeki Tüm Maçlara Bedel Olacak'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor maçının ligde oynadıkları tüm maçlara bedel bir karşılaşma olabileceğini söyledi.

Çaykur Rizespor, lige verilen arada geçtiğimiz cumartesi akşamı İstanbul’da Beşiktaş karşısında oynadığı hazırlık maçının ardından Rize’ye dönerek, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

Yeşil-mavili ekip Çaykur Rizespor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde bugün tek antrenman yaptı. Yağmur altındaki idmana, lige verilen arayı dinlenmek üzere Brüksel’de geçiren ve patlamanın olduğu sırada havalimanında bulunan Teddy de katıldı.



"BEŞİKTAŞ HAZIRLIK MAÇI OLUMLU OLDU"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaman, Beşiktaş ile oynadıkları hazırlık maçının her açıdan olumlu olduğunu ifade ederek, “Beşiktaş ile oynadığımız hazırlık maçı, maç eksiklikleri bulunan arkadaşlarımızın bu eksiklerini gidermesi açısından olumlu oldu. Gençleri götürmüştük. Uzun zamandır bu kadar kalabalık bir genç grubu ile oynamamıştık. Hem altyapıdaki bu oyuncularımız hem de hocalarımıza moral ve motivasyon açısından olumlu oldu. Kendi aralarındaki motivasyonun yükselmesi açısından da önemliydi" dedi.



KAYSERİ KARŞISINDA TAM KADRO

Karaman, Kayserispor maçına kadar sakatlıkların düzeleceğine inandığını belirterek, “Pazartesi günü çok önemli bir Kayserispor maçına çıkacağız. Çalışmalarımız kadro eksikliği ile devam ediyor. Sakatlıkların yanında bir hastalık bela oldu. Grip salgını var. Tüm takımda varmış. Maça giderken Ümit grip olmuştu. Maçta da Sercan rahatsızlandı. Maçtan aldık soyunma odasında serum taktık. Sakat olan diğer arkadaşlar düzelmeye başladı.

Pazartesi gününe kadar tüm ekip herhalde hazır olur” şeklinde konuştu.



"TÜM LİG MAÇLARINA BEDEL BİR KARŞILAŞMA OLACAK"

Karaman, Kayserispor ile oynayacakları maçın tüm lig maçlarına bedel bir karşılaşma olabileceğini ifade ederek, “Orada alacağımız galibiyet belki de ligdeki tüm maçlara bedel olacak. Öyle bir maç. Biz Rizespor olarak gücümüzün ne olduğunu, ilk devreyi bitirdiğimiz puanın ne olduğunu pazartesi günü çıkıp çatır çatır göstermek zorundayız. Bu kadar basit” diye konuştu.

Kaynak: İHA