Basketbolda Maçın Ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Dikeoulakos: 'Bu tip çok sert giden maçların sonunda taktikler değil oyuncu karakterleri kazanır. Şükretmeliyim ki bizim kişilik ve oyun karakterimiz hedefi buldu'Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş: 'Şunu biliyorduk Fenerbahçe'yi yenmek istiyorsan son 34 dakikaya 12 değil 10 sayının üzerinde gireceksin ki kazanasın'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 72-74 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü George Dikeoulakos, maçın sonlarına doğru daha karakterli ve tecrübeli oynayanın kazandığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Dikeoulakos, Hatay takımının sahalarında yenmenin çok zor olduğunu belirtti.

Hatay takımını inanılmaz bir sezon geçirdiğini ifade eden Dikeoulakos, şöyle devam etti:

'Hatay takımını tebrik etmek istiyorum. İnanılmaz bir sezon geçiriyorlar. Onları burada yenmek gerçekten çok zor. Onları iki defa yenen tek takım olduğumuzu düşünüyorum. Çok sert bir maç oldu. Sürekli üstünlük değişti. Benim taraftan baktığım da maçın sonlarına doğru kırılma anlarında daha karakterli, kişilikli ve tecrübeli oynayan kazandı. Bu tip çok sert giden maçların sonunda taktikler değil oyuncu karakterleri kazanır. Şükretmeliyim ki bizim kişilik ve oyun karakterimiz hedefi buldu.

-Hatay Büyükşehir Belediyespor cephesi

Hatay Büyükşehir Belediyespor başantrenörü Ekin Baş ise, Fenerbahçe'ye karşı takım olarak iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Oyuncularını ve Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı kutlayan Baş, 'Şunu biliyorduk Fenerbahçe'yi yenmek istiyorsan son 3-4 dakikaya 1-2 değil 10 sayının üzerinde gireceksin ki kazanasın. Herşey olabilir sahada, hakem 37 dakika çok iyi maç yönetti ancak son 3 dakikada kontrolü biraz kaybettiklerini düşünüyorum. Yolumuza devam edeceğiz' diye konuştu.

Kaynak: AA