Takım arkadaşlarını tokatladı!

Karşılamanın son periyodu oynanırken bir pozisyonun ardından çıkan tartışmaya teknik kadro ve seyirciler dahil olunca müsabakaya yaklaşık 10 dakika ara verildi.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi play-off eleme maçında Bilecik Belediyespor, Malatya Büyükşehir Belediyespor'u 81-77 mağlup etti.

Malatya temsilcisi, Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk periyodunu 24-19, devreyi ise 44-37 önde geçti.

Karşılaşmanın üçüncü periyodu ise 60-59 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın dördüncü çeyreğinin ilk 1,5 dakikalık bölümünün sonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesporlu Eray Evliyaoğlu'nun dahil olduğu pozisyonda baş hakem Muzaffer Vardarlı'nın teknik faul vermesi üzerine gerginlik yaşandı. Her iki takımın teknik heyetinin tartışmasına ev sahibi takımın seyircileri de katıldı.

Takım arkadaşlarını tokatladı!

Gerginlik nedeniyle müsabakaya yaklaşık 10 dakika ara verildi. Maçı, Bilecik Belediyespor 81-77 kazandı.

- Maçın ardından

Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, maç sonrası yaptığı açıklamada, zorlandıklarını ancak kazanmayı bildiklerini söyledi.

Karabulut, şöyle konuştu:

'Kazanmamız gereken bir maçtı. Hedefimiz grubu lider tamamlayabilmek, bunun için bundan sonraki maçlarımızı kazanmamız lazım. Kendi evimizde maç kaybetmeyi hiç sevmiyoruz. Bugün de onu bir kez daha gösterdik. Oyun gereksiz gerildi. Konuk takım karşılaşmayı biraz maçı önde götürürken biz maçın içerisine girmeye başlayınca biraz tansiyonları yükseldi. Bir iki oyuncunun gerginliği, seyircimizin de maçın stresinden hoş olmayan tartışmalar yaşandı ama olabiliyor basketbol maçlarında. En azından daha fazla can sıkmadan sakinleştik, maça devam ettik. Sporun içerisinde ufak tefek gerginliklerin olması normaldir. Olmasa daha güzel olur tabi.'

Malatya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Erol Akdeniz de zorlu bir maç oynadıklarını ve iki takımın da iyi mücadele ettiğini anlatarak, 'Maalesef son hücumda ribaunt alamadık ve maçı mağlup bitirdik. Karşılaşmada yaşanan olay her maçta olabilecek şeyler. Maçta zaman zaman böyle olaylar olur, önemli değil hiçbir problem yok' dedi.

Kaynak: AA